Post by blowexripconu on Feb 5, 2022 0:06:08 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Sonic 4™ Episode I ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Sonic 4™ Episode I IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ sonsuz kristalleri kodlar ▞▞▞
▞▞▞ Sonic 4™ Episode I 2022 version ▞▞▞
Sonic 4™ Episode I - Google Play'de Uygulamalar
bu iyi
Git he'll Sega bu 💩💩💩💩💩💩👹👹👹👹👹👹👹👺👺👺👺👺🖓💢
Sonic harika bir platform oyunu ama bu oyunlarda küçük düğmeler giyilen seviye tasarımı onu yolundan atıyor.
Oyun Sonsuz 5 yıldız harika bir oyun tavsiye ederim güzel oyun
Bayıldım, ancak kontroller daha iyi olabilirdi, Sonic'in ayrıca doğrudan durma söz konusu olduğunda fiziği yok, örneğin bir duvar, bunun dışında, iyi oyun
Sonic 4™ Episode I Arkade mwtz
Bu oyun daha önce ve galaxy s3 üzerinde harika çalıştı .. şimdi Samsung Note 4'te denedi ve boş siyah ekrandan başka bir şey yoktu ve siyah ekrandan çıkmak için ana sayfa düğmesine basmak zorunda kaldı. Oyunla ilgili sorunlar nedeniyle geri bildirim göndermek bile istemiyor. Lütfen şimdi düzeltin ya da gerçekten çalışan ve oynanabilir bir oyuna sahip olmak için harcadığım parayı geri verin...
Sonic the Hedgehog 4 - Episode I | PC Steam oyun | Fanatical
5 yaşındaki oğlum sonik fanatiği, bu yüzden bunu onun adına yazıyorum ve bunun için BENİM paramı ödedim. Diğer oyun (bölüm II) gayet iyi çalıştığı için bunun neden çalışmadığını anlamıyor. Sadece paramı ŞİMDİ geri istiyorum, böylece ona gerçekten çalışan bir oyun alabilir miyim lütfen?! Teşekkürler!
Minion Rush: Running Game פנאי irc
Çocukken eski orijinal Sonic oyunlarını oynadım ve son zamanlarda uzun bir süre sonra ilk kez tekrar oynamaya başladım! & onları oynamayı eskisi kadar çok seviyorum! Bunu birkaç gün önce indirdim ve sonic'in bu modern versiyonuna alışmaya çalıştım, ama her yerde var, tahammül etmesi zor, sonik hareketler korkunç, biraz çılgın biri gibi Bunu yaptı! Orijinal sonik hareketin yumuşak yolunu tercih ederim, oynamayı kolaylaştırdı! Bu çok çok kötü bir şekilde çok dikkat dağıtıcı, bundan hiç zevk almıyorum! Her şeyi aşırıya kaçmaya çalışmaktan vazgeçmeleri gerekiyor, Her şeyi çılgına çevirmeden ve bildiğiniz her yerde modernize edebilirsiniz, Eski sesi modern sonik ile karıştırmaları, sonik'in hareket etmek için kullandığı yolu seçmeleri ve 2d'ye eklemeleri gerekiyor veya 3d sonik, böylece gerçekten duvara sürülmeden oynayabilirsiniz. bu sadece dayanılmaz tbh!! ve bu üzücü çünkü Sonic oynamayı seviyorum!
Google plan oyunları
Yeni bir telefonum var ve bunun üzerinde çalışmıyorum lütfen düzeltin veya geri ödemeye ihtiyacım var
Bu oyundan zevk alan garip birkaç kişiden biri olduğumu hissediyorum. Keşke kumanda kullanabilseydin. Ayrıca ünlü "SEGA jingle" gibi bazı sesler normalden daha düşük perdede çalınır. Ayrıca Lost Labytinth Zone Act 2 ve tüm Özel Aşamalar için düzenli dokunmatik kontrollere sahip olmak istiyorum. Ucuz bir Sonic oyunu için bunun hala eğlenceli olduğunu söyleyebilirim.
Çok heyecanlıyım ama şimdi çok üzgünüm... oyun harika görünüyor ama kumanda oyunu oynamayı imkansız kılıyor
Oyun güzel ama kontroller berbat. Buna alışmam biraz zaman alacak.
yarım saattir bekliyor
Sanıldığı kadar iyi değil.
Yedi yaşındaki oğluma göre bu oyun oldukça iyi.
Oyunu beğendim ama nedense zil sesi düşük perdeli bunu düzeltebilir misiniz?
sonik. 4. Bölüm. ben
lütfen düzelt
Bedava Sonic Runners Adventure game APK 1.0.1a Android ...
Tag Archives: Baht Oyunu episode 2 3 4 5 6 7 8 english subtitles free. ... Kafa Topu 2 - Futbol Oyunu yazılımını indirin ve iPhone, iPad ve iPod
Kontroller çok küçük! Bir de hassasiyet seçeneği olması gerekiyor.
Not 5'teyim ve kaybolmayan siyah bir ekran alıyorum, herhangi bir şey yapmak için uygulamayı kapatmam gerekiyor, lütfen düzeltin veya paramı iade edin
Yeni ve şaşırtıcı 3D dünyalar, zorluklar ve oyun. Sonic the Hedgehog, Tails, Amy, Knuckles ve Sonic'in yeni arkadaşı Sticks olarak oynayın. Bunu yapalım! SONIC
Sonic 4™ Episode I Arkade vjk
Sormak için çok mu fazla? Lütfen Sega, yeni cihazlarda çalışması için bu oyunu düzeltmek için biraz zaman ayırıyor. Lolipopta hiç çalışmıyor! Birçok hayran ve müşteri kaybediliyor. Bölüm 2 sonunda wrx ty! Bunun da yakında kırılacağı konusunda parmaklarım çapraz.
Sonic 4™ Episode I Arcade uis
Plz Remove stop jump daha iyi puan verecektir
harika onu seviyorum
Gerçekten korkunç oyun çukurları ve sonik takım iyi yapmadı
Sonic 4™ Episode I Arcade oyn
Sense.4.v2.5.1-AnDrOiD ... Sonic.CD.v1.0.6.Android-Lz0PDA. Select.Music.Player.v1.0.1-AnDrOiD ... Episode.One.v1.15.0.ETC-Game.Android.4.1.Plus-AnDrOiD
Bölüm 1 ve 2'yi yeni nyko playpad'imle oynamayı umarak satın aldım. Ancak... harici kontrolleri kullanma seçeneği yoktur. Yalnızca ekrandaki kontroller ve eğim. Ne kadar hayal kırıklığı. Muhtemelen bu oyunları oynayana kadar oynamazlar. Aksi halde paramı boşa harcadım.
Bu çok havalı, halamın telefonu özel sahnesinde 10 yıldız vermek istediğimi söyleyerek 2. bölüme puan veren 1 kişiydim6 7
Şimdiye kadarki en kötü oyun
Her sonik oyunu oynuyorum ve şimdi 4. bir oyun yapıyorlar ama daha fazla HD'ye ihtiyacı var.